Massage

 

De massages helpen je dieper te voelen en te leren zijn met wat er op dat moment is. Een spanning in je lijf, een emotie of een bepaald gevoel kan de ingang zijn naar iets waar je in je leven tegenaan loopt. Door de aandacht erop te richten en met mildheid naar die plekken toe te gaan kan je leren ontspannen in wat er is. Dit geeft een gevoel van rust en acceptatie en zal je ook helpen met moeilijke situaties en gevoelens in je leven om te gaan. 

De sessies zijn geheel afgestemd op wat jij nodig hebt op dat moment. Dat is dus elke keer anders. Soms is dat een lichte aanraking, andere keren is dat steviger. Soms is het de hele sessie stil, andere keren is er meer uitwisseling. Mijn kwaliteit is mijn intuïtie, van daaruit werk ik, maak ik contact, luister, voel en ben ik aanwezig.

De technieken die ik gebruik zijn klassieke massage, energetische massage, holistic pulsing en haptische massage, ofwel de massage die meer gericht is op haptonomie en voelen. De massages helpen je om meer in contact te komen met je lijf, je gevoel, je emoties en met wie je in essentie bent. De sessies hebben een helende en weldadige uitwerking.

In een eerste sessie kijken we samen wat je vraag is. Van daaruit kijken we wat er nodig is om aan jouw vraag te beantwoorden. Meestal heb je een aantal sessies nodig om het effect ook in dagelijks leven te integreren. Dit aantal ligt zo tussen de drie en acht sessies. Maar je kunt ook elke maand terug komen voor een 'onderhoud' of je eenmalig laten masseren.

 

Tarieven

Sessie van 1,5 uur: € 95,00
5 sessies: € 450,00 (te besteden binnen een jaar)

 

Lenteaanbieding in april 2024!

    5 sessies voor € 425,00

(te besteden binnen een half jaar)


Sessie van 2 uur: € 120,00
5 sessies: € 550,00 (te besteden binnen een jaar)

 

Je kunt ook een massage cadeau doen door een cadeaubon​ te bestellen. Deze krijg je thuis gestuurd.

 

N.B. Afspraken binnen 24 uur afgezegd worden in rekening gebracht.